Mitä hittoo sä luulet tekeväs?

-Sanoit jotain hyvää. Sanoit jotain mikä sai minut hyvälle tuulelle. Sanoit jotain mikä sai minut nauramaan.- 
-Sanoit jotain mikä kosketti. Sanoit mitä ajattelit. Sanoit jotain pientä. Sanoit jotain suurta.-
-Sanoit jotain kamalaa. Sanoit jotain mitä en olisi uskonut koskaan sinun sanovan. Sanoit jotain mikä satutti. Sanoit jotain mikä tuntui todella syvällä. Sanoit mitä halusit. Sanoit mitä hyvänsä, kiitos että olit rehellinen. -


Kyllä, rehellisyys maan perii. Oli asia sitten hyvä tai huono, surullinen tai iloinen, koskettava tai tunteeton. Kun todelliset asiat tulee ilmi ja esiin, tulee esiin myös tunteet. Joskus itkettää, joskus naurattaa. 

Joskus joku sanoo jotain, mitä ei todellakaan olisi siitä ihmisestä uskonut, jotain mikä satuttaa. Mutta silloin täytyy miettiä, oliko se ihminen kaiken sen arvoinen, mitä hän on ollut joskus? Mieti; "Uskooko hän minuun? Luottaako hän minuun? Onko hän koskaan ollut tosissaan? Onko hän kateellinen? Onko hän mustasukkainen?". Kaikki kysymykset on sallittuja. 

Ja tottakai, jokainen saa sanoa oman mielipiteensä asioista, koska kaikki eivät ole samaa mieltä ja ei välttämättä hyväksy asioita sellaisina kuin ne ovat. Kaikki eivät hyväksy valintojasi, mutta ei kukaan voi pakottaa toimimaan toisen tahdon mukaan. Eikä kukaan pyydä valehtelemaan. Mutta kun kuulee tiettyjä asioita sellaisen henkilön suusta, jonka luuli olevansa se henkilö, joka uskoo, luottaa ja kannustaa, jonka on tuntenut useampia vuosia, johon on luottanut. Niin se jos joku tuntuu pahalta. Niin se vain on.

  Mutta niinkuin sanottu on, rehellisyys, se on tärkein. Satutti se tai ei.




-Kata <3

Kommentit