Saanko luvan?


Onhan luvallista tehdä sitä mitä rakastaa? Sitä mikä on itelle tärkeää? Sitä mikä on itelle melkein koko elämä, tai ehkä koko elämä? Onhan luvallista tehdä niitä asioista mistä nauttii, ja joista tulee hyvälle mielelle? Onhan? Onhan? Onhan kaikilla oikeus siihen? Varmasti? 

Kaikkiin voidaan kaikki vastata kyllä. Kaikilla on eri intohimoja, asioita joita tykkää tehdä. Kaikilla on oikeus nauttia niistä asioista. Kun saa tehdä asioita joista nauttii, niin ne on semmosia voimavaroja joilla jaksaa arjessa ja elämässä. Jokaisella on se oma juttu, oli se sitten musiikin tekemistä, jalkapalloa, jääkiekkoa, luonnossa liikkumista, ruuan laittoa, lukemista, tai ihan mitä tahansa, kaikki saa tehä sitä mistä nauttii. Mulle tämmönen asia on valokuvaus. Ja siksi pidänkin tätä blogia, että saan jakaa tuotoksiani. Kaikkihan tänne ei päädy, vain valitut palat. Valokuvaus on mulle asia jota ilman en pärjäis. Tää on asia mistä nautin ja jota rakastan. Sitä tunnetta ei vaan voi kuvailla, ko on kameran takana ja saa toteuttaa sitä mitä rakastaa. Ja ko näkee lopputuloksen kuvausreissun jälkeen, se kruunaa vielä kaiken sen hyvän olon mikä on ollu ko on saanu kuvata. 

Kaikilla ei silti oo mahollisuutta itse toteuttaa näitä itelle tärkeitä asioita, mutta heilläkin on oikeus nauttia niistä asioista. Aina siihen jokin keino on. Varmasti on.

Ja tästä muistutuksena kaikille; kaikki me ollaan ihmisiä ja muistetaan arvostaa toisia ja itseämme ja sitä mitä me ollaan. 

Tää päivitys sisältää kuvia joita on otettu lähiaikoina.














-Kata <3

Kommentit